Hade så många

Jag hade så många mjukisdjur när jag var liten, det var något som jag gärna ville ha mer av hela tiden. När jag skulle få köpa en leksak var det ofta som jag valde att köpa ett gosedjur för jag tyckte att dom var så mysiga. Och när jag fick presenter så var det ofta det som jag fick present för att alla visste att jag tycket så mycket om dom.

Ja det är bra att det finns så många varianter

Så att man kan välja och vraka och att det aldrig behöver ta slut på varianter på mjukisdjur, så att man hela tiden kan köpa nya.
Det var typ så som jag kände det när jag var liten. Och det är ju bra att det fanns så många att välja på. Har sparat några av dom som jag hade men inte alla för det blir lite svårt att spara så många, bättre att ta några stycken och sen ge bort dom andra.
De är i alla fall en bra present till barn att ge bort ett mjukisdjur, det blir lätt en favorit så det är ett bra tips till alla som är ute efter en bra present till ett barn. Så det är ju jätte kul att det finns så många olika varianter att välja på så att man inte behöver bli tom på idéer. 
Ja det finns många fina företag som gör väldigt fina mjukisdjur och det verkar komma nya företag hela tiden så det är ju väldigt kul att det är på det viset. 
Ja jag skulle gärna vilja ha lite nya gosedjur för att det är så fint och gosiga. Så man kanske kan köpa det till sig själv nästa gång man är ute i affärer och kikar för det är ju så trevligt. Eller så passar man på att kap en present.